За нас

ПАЛЕМОНТЕХ ЕООД е специализирана в производството на метални палети, мрежести палети, метални мрежести надстройки, метални тръбни палети и контейнери. ПАЛЕМОНТЕХ ЕООД е швейцарска собственост  и компанията е със седалище в град Монтана, в Северозападна България.

 Разполагаме  с екип от високо квалифициран персонал – има инженерен екип,   който изцяло разработва изделията ,следвайки всички изисквания и желания на клиента и проследявайки целият им производствен процес.

ПАЛЕМОНТЕХ ЕООД е с добър опит в бранша и голяма инвестиция за нова фабрика с високо технологични машини. Модерният ни машинен парк дава широк  спектър на производствени възможности.

В момента компанията се стреми да разшири своя пазар в цяла Европа. Нашите швейцарски качествени продукти се предлагат в различна гама, те са напълно приспособими, даващи голям избор за всички нужди на нашите клиенти. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001: 2015 и продуктите са със сертификат CE.

Индивидуалният подход към всеки клиент е приоритет за ежедневната дейност на ПАЛЕМОНТЕХ ЕООД. Ние полагаме всички усилия, за да обслужваме успешно нашите клиенти и да ги задоволяваме в дългосрочен план. Гарантираме Ви устойчиво качество на обслужване и обслужване.

Ние предлагаме :

  • Приемливи цени
  • Инженерен екип, разработващ  и следящ производството
  • Качество
  • Работа със съвременни и разнообразни машини
  • Комплексно обслужване : чертежи, производство и доставка до клиента

Разбира се, можете да посетите нашата компания в гр. Монтана, за да видите нашия стил на работа и нашата изложбена зала със стандартни продукти.

Нашата цел е да изработим качествен продукт, който да бъде транспортиран до клиента!

Пишете ни

office@palemontech.eu

Елате на място

Технологичен парк, 3400 Монтана

Позвънете ни

+359888014325