Проектиране и изработване на прототипи

Нашите продукти са съобразени с вашите специфични изисквания

Ние знаем, че стандартните размери не винаги отговарят на всички нужди. Поради тази причина ние разработваме дизайни, използвайки 3D CAD модели и 2D чертежи за всички нестандартни продукти, в зависимост от нуждите на нашите клиенти. Нашият опитен дизайнерски екип използва софтуера SolidEdge, с който сътворява перфекти решения. Ние проектираме и доставяме поръчкови продукти в големи и малки количества. Но ако имате готови проекти, можем да ги произведем бързо и евтино.

 

Един от начините, по който работим с нови изделия, е чрез изработването на прототипи. Прототипирането на продукт е важно, защото осигурява истинско изпитване на дизайна. Нещо, което може да се види и изпита в реална обстановка.

Освен това, ние гарантираме издръжливост на всеки новопроектиран продукт. Това дава сигурност за извършване на всички товари, като по този начин гарантира и дългогодишната експлоатация на всички палети, които са в рамките на нашата акредитация на CE маркировка. Тестът за натоварване, може да се направи за всички палети.

Просто ни се обадете или изпратете скица, детайли или изображение с технически параметри и ние можем да проектираме идеалното решение за вашите нужди и изисквания

Пишете ни

office@palemontech.eu

Елате на място

Технологичен парк, 3400 Монтана

Позвънете ни

+359888014325